Українці в Греції

Грецькі авіадиспетчери страйкують

Грецькі авіадиспетчери страйкують

Грецькі авіадиспетчери сьогодні проводять чотиригодинну попереджувальний страйк — з 14.00 до 18.00.

Союз авіадиспетчерів вимагає «внести в парламент і почати консультації щодо проекту закону про заснування під егідою управління цивільної авіації Греції органу з аеронавігації в якості самостійної юридичної особи відповідно до європейських вимог». За словами профспілки авіадиспетчерів, «має бути нова сертифікація організації, що надає послуги аеронавігації, в Європейському комітеті з безпеки польотів, і тому очевидно, що виникне проблема, якщо не будуть вирішені ці питання, в тому числі, реструктуризація та поділ послуг ».

«Відсутність самостійного органу аеронавігації та його сертифікації може призвести до деградації якості обслуговування повітряного сполучення з несприятливими наслідками для туризму та економіки країни », — підкреслили в союзі. За якість і вирішили боротися «якісними» страйками, що навряд чи поліпшить ставлення до грецької авіації з боку мандрівників.

Союз авіадиспетчерів Греції заявив, що якщо їхні вимоги не виконають, то починаючи з 14 серпня, будуть проведені ще дві чотиригодинні страйку.

23:17
kit

Комментарии

Нет комментариев. Ваш будет первым!
Фото
Варкіза, Греція
Озеро Вульягмені, Греція
Суніо, Греція
Афіни, Греція
Метеора, Греція
Фотографии из коллекции сайта deviantart.com